مديرعامل جمعيت هلال احمر چهارمحال و بختياري:
هلال احمر از ظرفيت بالايي در بحث مبارزه با موادمخدر برخوردار است
مديرعامل جمعيت هلال احمر چهارمحال و بختياري گفت: جمعيت هلال احمر علاوهبر حمايت از نيازمندان در بحثهاي امداد و نجات و باروري استعداد جوانان در امر پيشگيري و درمان معتادان نيز ميتواند به اين ستاد كمك كند.
به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از
بام ايران خبر، محمد فروغي مديرعامل جمعيت هلال احمر استان چهارمحال و بختياري اظهار کرد: هلال احمر ميتواند با هدف استفاده کارآمد از ظرفيتها و قابليتهاي که دارد در راستاي تحقق سياستهاي اجتماعيکردن امر مبارزه با موادمخدر و روانگردانها از طريق اجراي برنامههاي پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي و اعتياد، آموزش مهارتهاي زندگي، بسط و گسترش روحيه نشاط و شادابي، اميدواري، اعتماد اجتماعي، جلب مشارکتهاي مردمي و درمان اعتياد و کاهش آسيبهاي ناشي از آن، مشارکت در اجراي طرحهاي تحقيقاتي و پژوهشي بر اساس سياستهاي کلي ابلاغي از سوي مقام معظم رهبري در امر مبارزه با مواد مخدر کمک شاياني به ستاد مبارزه با موادمخدر داشته باشد.
وي با اشاره به اينکه، امر آموزش در کاهش خطرپذيري و آسيبپذيري از اعتياد بسيار موثر است تصريح کرد: جمعيت هلال احمر با در اختيار داشتن اين پتانسيل بالا و استفاده از جوانان زياد خود ميتوانيم با داشتن امکانات خوب به معتادان در بحث درمان کمک کند.